ŞANLIURFA / AKÇAKALE - Yalıntaş Ortaokulu

Yıl Sonu Not İşlemleri İçin Veli Talepleri

YALINTAŞ İLK/ORTAOKULU NOT TERCİH İŞLEMLERİ (4., 5., 6., 7. VE 8. SINIFLAR İÇİN)

Değerli Veliler,

2020/2021 Eğitim-Öğretim yıl sonu puanının belirlenmesi için tercihinizi belirtmeniz gerekmektedir. Aşağıda belirtilen linke tıklayarak formu doldurup GÖNDER butonuna tıklayınız.

Eğer öğrencinizin, yıl sonu karne puanında 1. dönem notunun kullanılmasını istiyorsanız aşağıda bulunan "1. dönem notlarının kullanılmasını istiyorum." seçeneğini işaretleyiniz.

Eğer öğrencinizin, yıl sonu karne puanında 2. dönem yapılan sınavlarda aldığı notun kullanılmasını istiyorsanız aşağıda bulunan "2. dönem notlarının kullanılmasını istiyorum." seçeneğini işaretleyiniz.

Öğrencilerin bilgilerini eksiksiz doldurunuz. "Öğrenci Adı Soyadı" bölümüne velisi olduğunuz bütün öğrencileri yazmayınız. 4., 5., 6., 7., ve 8. sınıfta eğitim gören öğrencileriniz varsa her biri için ayrı  ayrı formu doldurup gönderiniz. Her öğrenciniz için formun ayrı ayrı gönderilmesi gerekmektedir.

Formun son doldurulma tarihi 2 Haziran 2021dir.

Link: https://forms.gle/YGotJJD2KSpiB7yX9

Yayın: 30.05.2021 - Güncelleme: 30.05.2021 16:52 - Görüntülenme: 1376